top of page

Trendyol'da Satış Yapmak

Güncelleme tarihi: 10 Kas 2023

Trendyol, Türkiye'nin en büyük online perakende satış alanı. Bu alan e-ticaret sektöründe pazaryeri olarak nitelendirilir. Pazaryerleri, üretici veya perakende satıcıların ürünlerini yükleyip satabileceği herkese açık online e-ticaret siteleridir.


Trendyol'da Satış Yapmak

Trendyol'da mağazanızı açıp, ürünlerinizi yükleyerek satış yapabilirsiniz. Trendyol'da mağaza açmak için öncelikle vergi mükellefi olmalı ve vergi levhasına sahip olmalısınız. Bu sayede ticaretinizi hukuki çerçevede kolayca yapabilir ve mağazanızı kolayca oluşturabilirsiniz.


Trendyol'da mağaza açmak için ihtiyacınız olan şeyler; vergi numarası, noter onaylı imza örneği fotokopisi ve bir banka iban numarasıdır. Bu üç şeyi sağladığınızda geriye sadece partner.trendyol.com üzerinden satıcı hesabı açıp ilgili alanları doldurmanız yeterli.


Satıcı hesabınızı açtığınız anda mağazanız hemen oluşacak ve ürünlerinizi yükleyebileceksiniz. Ancak mağazanızın aktif olarak yayına açılması ve satış yapılabilmesi için satıcı oluşturma adımındaki başvuru evrakını indirip çıktı alıp, evrakla ilgili 1 adet imza örneği fotokopisini evrak üzerindeki adrese PTT ile ücretsiz şekilde ıslak imzalı olarak göndermeniz gerekiyor.


Evraklarınız incelenip onaylandıktan sonra size bir mail gelecek ve artık mağazanız aktif olarak satış yapabilecektir.

27 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page