top of page

E-Ticarette Yeni Çözümler: Uçtan Uca E-Ticaret Operasyon Hizmeti

Güncelleme tarihi: 10 Kas 2023

E-Ticareti en güçlü kılan özellik tabi ki kargo ve hız. Ürün müşteriye ne kadar güvenilir ve hızlı ulaşırsa, bunu sağlayan her firma e-ticaret sektöründe daha kazançlı çıkıyor. Bu nedenle günümüzde atılan en önemli adımların çoğu ürünün müşteriye daha ne kadar hızlı ulaşabilir sorusu.


E-Ticaret Operasyon Hizmeti

Bunun en güzel çözümleri günümüzde sayısı her geçen gün artan depo hizmetleri. Böylece ürünler lojistik olarak tek bir yerden yönetilerek karmaşanın önüne geçiliyor ve süreç daha profesyonel bir hale kavuşuyor.


N11 ve Ekol Lojistik iş birliği hayata geçirilen n11depom bunlardan biri. Başta kendi platformunda ürün satışı gerçekleştiren iş ortakları olmakla birlikte, e-ticaret sektöründe hizmet veren tüm firmalara hizmet sağlamak adına kurulmuş.


E-ticarette operasyon sürecinin önemi bilen n11, böylece tüm KOBİ’lerin depolama, sipariş yönetimi, paketleme, sevkiyat ve iade gibi süreçlerini de tek bir çatı altında n11depom’da toplamış oldu. Bu operasyonel sürecin tamamı Ekol Lojistik tarafından gerçekleşiyor.


Söz konusu depolama hizmeti ile; avantajlı fiyat, sınırsız depolama alanı ve depodan hızlı çıkış imkanları sağlanıyor. Öncelikler n11 iş ortakları ve diğer firmalar, düşük maliyetlerle zamandan büyük ölçüde tasarruf edebilecek. Böylelikle satıcıların lojistik süreçlerde yaşadığı sevkiyat ve iade süreçleri profesyonel ekiplerce yüksek kalitede ve hızlı bir biçimde sağlanacak.


Şu an için n11depom bu faaliyetlerini Kocaeli’nde bulunan Ekol Lojistik’e ait 30 futbol sahası büyüklüğünde Lotus Tesisinde yürütüyor. Tesis de 1300 kişi aktif olarak çalışıyor. Üstelik Lotus Tesisi, Türkiye’nin kapalı alan en büyük depo tesisi.


Peki özet olarak bu tesiste işler nasıl yürüyor?

N11 olsun olmasın, internet üzerinden ürün satan ve e-ticaret yapan herkes n11depom hizmetlerinden yararlanabiliyor. Tabi burada n11 tarafından gelen satıcıların fiyat avantaj önceliği olacağını da belirtmek gerekir. Bu hizmetten yararlana firmalar artık; paketleme, paketin kargolanması, iade ve iadenin kontörlü depoya/stoğa alınması gibi lojistik süreçlerle ilgilenmiyor. N11depom bu süreci tek bir depo üzerinden ve tek stok üzerinden sizin adınıza profesyonelce yönetiyor. Sizde sadece sattığınız ürünlerle ilgileniyorsunuz ve işlerinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Üstelik en önemlisi maliyetlerinizi düşürebiliyorsunuz.


Tüm Pazaryerlerine Entegre

Dediğimiz gibi başta n11 iş ortakları ve n11 sitesinden satılan ürünler olmakla, diğer pazaryerlerinde satış yapan mağazalarda n11 depom hizmetinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilecek.

Burada şu an için Entegra sistemi aktif olarak sürece dahil olabiliyor. İlerleyen süreçlerde yeni anlaşmalarla farklı sistemler ile de lojistik sistemine dahil olunabilecektir.

16 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page